• https://www.facebook.com/edosk22
  • https://twitter.com/edosk22
Üyelik Girişi
3 ÜLKE TRAKYA BİSİKLET TURU & AVRUPA GÜNÜ
TÜZÜK
MEDYADA EDOSK
Site Haritası

2015 YILI DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ VE DOĞA KAMPLARI FAALİYET PROGRMAI

Biz doğayı çok seviyoruz. Doğa ile içiçe olmak için yolları aşıyoruz. Kavuşuyoruz. Hasbihal ediyoruz sonra üzülerek ayrılıyoruz. Ama aklımız, ruhumuz, fikrimiz hep doğa oluyor. Bu yüzden 10 yıldır doğa yürüyüşleri ve doğa kampları düzenliyor ve sizleri de bu duygların içine katıyoruz. 

Yoğun geçen 2014 yılından sonra çıtamızı biraz daha yükselterek 2015 yılına hazırlandık. Trakya bölgesinde sürekli yeni yerler, yeni rotalar aradık ve sizlerin beğenisine sunduk. Bu sene de hem daha önce gittiğimiz yerleri farklı mevsimlerde de görmek için hem de yeni rotalarla yeni yerler görmek için zengin bir program hazrladık.

Hem bahar aylarında hem kış mevsiminde Istrancalar'da bir çok faaliyet planlayarak oradaki güzellikleri her mevsim yaşamayı düşündük. Edirne sınırları içerisinde yürüyüş rotalarımızı tüm Edirnelilere tanıtmaya karar verdik. Saros 'un müthiş görselliğine uzanmak adına etkinlikler planladık. Yurt içi ile yetinmeyip yurtdışında da adımlar atmayı, doğanın huzurunu her yerde içimize çekmeye karar verdik. 

Faaliyet programımız için tıklayınız.

1847 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Takvim
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam65
Toplam Ziyaret395634
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339