• https://www.facebook.com/edosk22
  • https://twitter.com/edosk22
Üyelik Girişi
3 ÜLKE TRAKYA BİSİKLET TURU & AVRUPA GÜNÜ
TÜZÜK
MEDYADA EDOSK
Site Haritası

2019 YILININ İLK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

2019 yılının ilk karının yağmasıyla birlikte rotamızı, kışın belirli günler hariç çoğunlukla karlı olan, Trakya'nın en yüksek noktası, 1031 rakımlı Mahya Tepe'ye çevirdik. 2019'un ilk etkinliği olma özelliği taşıyan etkinliğimizde 6 saatte toplam 18,5 kilometre yol kat ettik.

Büyük bir bölümü kar üstünde gerçekleşen etkinliğimizde kah tırmandık, kah sert inişler yaptık ve EDOSK bayrağını, Trakya'nın en yüksek rakımlı noktasında karlar üstünde dalgalandırdık. Sabah erken saatlerde başlayan etkinliğimizde sabah kahvaltımızı Kırklareli'nin İnece Beldesi'nde yaparken simitlerimizi ve kahvaltılıklarımızı sıcacık çaylar eşliğinde yedikten sonra kış güneşinin ışıl ışıl olduğu bir Ocak gününde zirveye doğru yola koyulduk. Pınarhisar'ın Yenice Köyü'nde başlayan etkinliğimiz, beyazlara bürünmüş Istrancaların nefes kesici manzarası eşliğinde devam etti. Zirveye vardığımızda hep birlikte fotoğraf ve yemek molası verdikten sonra etkinliğimizin bitiş noktası Evciler Köyü'ne vardığımızda 18 kilometreye yaklaşmıştık. Kış güneşinin güzelliği altında Evciler Göleti'nin eşsiz manzarası eşliğinde pikniğimizi gerçekleştirdikten sonra güzel bir günü geride bırakmanın mutluluğuyla Edirne'ye doğru yola koyulduk.

Etkinliğimize katılım gösteren tüm doğaseverlere teşekkürlerimizle... Yeni dönemde birçok güzel etkinlik bizi bekliyor. Programımız yakın zamanda duyurulacaktır. Sevgiler...

















1002 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Takvim
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam88
Toplam Ziyaret395514
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339